Dongguan Haiteng Precision Machinery Co., Ltd.

Nyheter

Kina-Indien gräns fredlig höjdpunkt
Släpp tid: 2022-03-27 11:42:28  träffar: 14

 state rådgivare och utrikesminister Wang Yi möts med indiska utrikesminister Subrahmanyam Jaishankar in New Delhi, Indien, den 25 mars 2022.

-state rådgivare och utrikesminister Wang Yi och indiska utrikesminister Subrahmanyam Jaishankar gick på fredagen att återställa fred och ro i Kinas

india gränsområde överensstämmer med de båda ländernas gemensamma intressen.

Dey betonade också i samtal i New Delhi, behovet av att realisera regelbunden förvaltning av gränskonflikten På grundval av fullständig militär frigörelse i gränsområdet och vidta effektiva åtgärder för att förhindra missförstånd och felberäkning mellan de två sidorna.

&wang anlände i det indiska huvudstaden på torsdagen för ett arbetsbesök efter de senaste åren#-39; Tillback i Kina

india relationer på grund av sin gränskonflikt. Den militära standoff längs deras gränsområde i östra Ladakh i juni 2020 har dömt stört sina politiska och ekonomiska band. Militära befälhavare från de två länderna har haft 15 omgångar för att lösa gränskonflikten, senast den 11 mars.

during, kom de överens om att Kina och Indien, som har samma eller liknande positioner på större internationella och regionala Frågor, bör förstå och stödja varandra för att ge mer positiv energi till den flyktiga världen.

-Vilja utbyta syn på Ukraina-krisen, afghanska problemet, COVID

19 svar och andra multilaterala frågor, kom de överens om att multilateralism bör bekräftas och det Förentanationernas stadga och internationell rätt bör hedras. De bad om fredligt upplösande tvister genom dialog och uttryckte allvarliga farhågor om de ensidiga sanktionerna har på världsekonomin och om försörjningskedjans säkerhet.

-they kom också överens om att intensifiera ekonomiskt och handelssamarbete och underlätta människor-to

people buanges .

wang sagt under de samtal som Kina och Indien inte skulle tillåta gränskonflikten att definiera sitt förhållande eller att påverka den övergripande utvecklingen av bilaterala banden.

&jaishankar sade att Indien lägger stor vikt vid relationerna med Kina och det där Strategisk bedömning om Kina#

39; s betydelse är oförändrad. Han tillade att Indien står redo att öka kommunikationen med Kina och förbättra ömsesidigt förtroende för att lösa problem i de bilaterala banden och att upprätthålla pragmatiskt samarbete mellan de två länderna.

&Den indiska utrikesministern krävde också att uppnå fullständig militär frigöring i länder#

39; gränsområden.


\\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n

Tidigare: Amerikanska inflationen träffar ...

Nästa: Vad vi vet hittills om MU5735 Crash