Dongguan Haiteng Precision Machinery Co., Ltd.

Nyheter

Kina redo för spelen (iii): Säker, säker vinter OS
Släpp tid: 2022-01-15 13:56:52  träffar: 17

editor&#-39; s Obs! Den 4 feb kommer den olympiska kitteln att antändas i Peking, vilket signalerar början av de 2022 vinter olympiska spelen. Med den stora sportevenemanget som sparkar av på mindre än en månad är arrangörerna helt beredda att hålla en serie enkla, säkra och fantastiska tävlingar. Alla arenor och anläggningar är på plats, ren luft och grön energi strömmar redan, och ett sluten-loop-system är klart för att förhindra COVID

19.

-The Global Covid

19 Pandemic behandlas som ett stort hot mot det säkra operationer av spelen. Alla möjliga åtgärder har införts för att säkerställa ett säkert och säkert spel.

-Two utgåvor av Peking 2022 Playbook Outline Covid

19 motåtgärder för spelen.

Playbook tjänar som grund för spelplanen för att säkerställa Att alla speldeltagare och Kina-folket är säkra och friska.

Playbook har utvecklats gemensamt av Peking-organisationskommittén för de olympiska och paralympiska vinterspelen 2022, den internationella olympiska kommittén och den internationella paralympiska kommittén.

-the Playbook har två versioner. Den första meddelar speldeltagarna om vad de ska göra före spelen. De andra funktionerna uppdaterade COVID

19 motåtgärder och är baserade på de etablerade principerna som anges i den första.

participants anses vara helt vaccinerade enligt förordningarna i sitt hemlands land, minst 14 dagar före deras avgång till Kina , eller om det inte är berättigat till full vaccination på grund av beprövadny infection.


--:n


in för att bättre förhindra och kontrollera spridningen av covid

19, krävs varje deltagare i det slutna loopsystemet för att genomgå Dagliga screeningstest för COVID19 och ha på sig en ansiktsmask (KN95, N95, FFP2 eller motsvarande standard) under spelen.

\\n \\n \\n \\n \\n \\npositiva fall kommer att vara bearbetas enligt deras symptom. De med symtom kommer att överföras till ett dedikerat sjukhus för behandling, och de asymptomatiska kommer att bli ombedda att isolera i andra dedikerade anläggningar eller på deras boende (som IOC har sagt, det skulle vara bättre om asymptomatiska personer kan isolera på sjukhus också ). \\n \\n \\n

Tidigare: Tiangongs robotarm fungerar bra i...

Nästa: Hur-till Kina: Pandemisk kamp hå...