Dongguan Haiteng Precision Machinery Co., Ltd.

Nyheter

Moon Shot vinner priset
Släpp tid: 2022-02-20 15:09:27  träffar: 16

the fotot är det mjölkiga vägen bågar övernatthimlen ovanför Yarlung Zangbo Grand Canyon i den autonoma regionen Tibet.

dong shuchang frånnordvästra Kina&#-39; s Ningxia Hui Autonoma regionen fångade Solförmörkelse den 21 juni 2020, i hans fotografi arbetar den gyllene ringen, blev vinnaren av årets 2021 astronomi-fotograf i mitten avseptember.

nhosted av det kungliga observatoriet Greenwich, mottog tävlingen 4 500 poster från 75 länder och regioner.

&#dong' s bild vann också i tävlingen""39; s

our sun

kategori.

The Golden Ring visar månen som blockerar det mesta av Solskivan och lämnar bara en tunn ring av solljus som lyser igenom.

dong började förbereda sig för resan för att ta bilderna i slutet av 2019.&#He fick detnödvändiga redskapet på plats, planerade platsen för fotografier, rutt och transport, och tänkte framför hur han

39; d gillar att presentera temat, komposition, uttryck och Faktorer i bilderna.""-in Fakta, jag hade allt som omfattas av mitt huvud, säger den 23-year

old, till att han tänkte allt han var tvungen att göra var att öppna kameran och trycka slutaren.

&however, det gjorde inte#-39; t gå som han förväntade sig. Covid"19-pandemin sätter en broms på sina planer i början av 2020."all plötsligt blev allt osäkert.

thanks till den effektiva pandemiska kontrollen i Kina, Dong flyttade med sin plan i mitten av förra året . När han äntligen slog vägen var det fortfarande en grov åktur. Han och hans vänner stötte pånågra problem på väg till Ngari Prefecture i den autonoma regionen Tibet för att ta bilder av solförmörkelsen.

""We var tum bort från att köra till en sjö och mötte ett vilddjur,

han Påminner om.

-He var tvungen att jonglera mellan efterbehandlingsuppdrag online-som en fjärde

year student med hjälp av logistikhantering på Tianhua College of Shanghai Normal University - och gör dig redo för skottet. När Dong och hans vänner äntligennådde sin destination, var himlen blockerad av tjocka moln.

""You var där för att känna frustrationen på cirka 100 fotografer som var redo och väntar på solförmörkelsen, säger han .

but magi tycktes hända. Moln flyttade bort och solen kom ut. Dong klickade.



\\n \\n \\n \\n \\n \\n

Tidigare: Olympisk anda som finns i hjärtv...

Nästa: Amerikanska inflationen träffar ...