Dongguan Haiteng Precision Machinery Co., Ltd.

Nyheter

Hållbar Tech på Expo erbjuder inspiration för världen
Släpp tid: 2022-01-16 10:30:39  träffar: 8

Dubai-Vid att komma in i Sustainability Gate of Expo 2020 Dubai är det första du kommer att se en skog av"energy trees".

s många som 18 energi träd roterar sina stora kronor för att möta solljuset precis som solrosor. Bakom energi träd har en jätte baldakin ett utrymme på över 6000 kvadratmeter.

The Pavilion, även känd som Terra, är en av tre stora paviljonger som belyser de tre subteme-möjlighet, rörlighet och hållbarhet - av Expo, som går fram till mars.

The Architects of Terra sparade ingen ansträngning för att göra paviljongen aspiration av hållbart boende.

-inspired av torka

tolerant ghaf-träd, tillämpas det förenade arabiska, paviljongen Den senaste tekniken för att fånga energi från solljus och färskvatten från luften.

. Icke-energiträd och 130-meter-wide Canopy, det finns 4,912 solpaneler som hjälper till att generera 4 Gigawatt-hours av el varje år -nog att debitera Mer än 900 000 smartphones.

The Kina Pavilion, en av de störstanationella paviljongerna och ett måste-See på Expo, är en lysande mästare av hållbarhet.

similar till Terra,"light of China"adopteras miljövänligt Vänlig teknik för att minska carbon Fotavtryck.

IT visar också många kinesiska innovationer i detta område och Kina' s resolution för att bidra till att bygga en hållbar framtid för världen.

nat dennederländska paviljongen, ett slutet vatten, energi och mat Systemet visade en högnivå av själv-sufficiens.

Ingen av de mest innovativa egenskaperna hos paviljongen är de genomskinliga och färgglada solpanelerna som täcker taket, vilket tillåter solljus på våglängderna växter kräver för fotosyntes.

The Pavilion har också satt upp en 18

meter-high vertikal gård i centrum, på vilken mer än 9 000 ätbara växter som sparris, basilika och mynta ärnoggrant odlade och skördas sedan för restaurangen.-

NA Personal på paviljongen Nämnda vattenuppsamlingsanordningar här kan extrahera upp till 1 300 liter vatten från luften, vilket används för att bevattna växterna på

foodkonen"och renas till dricksvatten för gästerna."

The arkitektur av paviljongen är inte avsedd att vara ett visuellt skådespel, Men för att stödja sin funktion som en

harvesting-maskin"och för att förstärka hållbarhetsmeddelandet."

The Pavilion byggdes av stål som kommer att återanvändasnär expo är över. Väggarna är gjorda av stålplåt och taket från stålrör, medan betong undviks i Pavilion Foundations.

being en tillfällig paviljong är en av de viktigaste sakerna för oss att allt skulle tas bort igen , och återvände till den plats som den brukade vara,"Personalen sa."

The Tyskland Pavilion ger också besökare en stor erfarenhet av hållbarhetsinnovation.

Officialt dubbed

campus Germany", paviljongen fokuserade på"edutainment". Det efterliknar erfarenheten av college, varvid"&101;#students"-barn eller vuxna-kan lära sig om tyska innovationer och lösningar inom hållbarhet."

. Nafter besökare får

enrolled", de kommer först att komma över en stor bollgrop fylld med 100 000 bollar. Varje boll innehåller en historia, en statistik eller en idé om miljöskydd. Besökare kan välja en boll och placera den på en av skannrarna för att se en kort presentation."

' Amazing' Erfaren

the Campus Tyskland Tour slutar med en inspirerande"graduation"ceremoni. Efter att ha läst många saker om hållbarhet sitter besökarna på svängplatser och får uppgiften att sätena svänger ihop, förundra sig på de otroliga resultat som de kan uppnå tillsammans.

Detemeddelandet är klart: Om alla arbetar tillsammans kan vi lösa Det pressande problemet med klimatförändringar och uppnå hållbarhet.

"the erfarenheten är fantastisk. Vanligtvis,när de pratar om klimatförändringar eller miljöproblem, är tonen mycket allvarlig. Men här på den tyska paviljongen finner jag att det också kan vara lovande och hoppfullt,"säger Joshua Armstrong, en besökare från USA.

walking inuti Singapore Pavilion är precis som att gå inuti Singapore, Garden City. Lush växter, träd och buskar har blivit integrerade delar av paviljongen.

När besökarna går uppåt längs spiralgalleria, är den fodrad med trädgårdar och träd.

The Self

sisTaining Pavilion drivs av solpaneler på glaset tak. Saltvatten dras från tunnelbana och avsalts för att bevattna alla växter. Paviljongen använder Mist-fans för att spruta små vattendroppar för att avsevärt svalna på platsen med 6 till 10 grader Celsius, så det finns inget behov av luftkonditionering, även om det ligger i en brännande öken i Dubai.-

calling det en

oasis i öknen", sade en anställd på Singapore Pavilion:"it showcases samexistensen av arkitektur ochnatur."Det visar att byggnader kan utformas som ansvariga och hållbara för miljön, uppnånetto"zero energi och Vattenanvändning i öknen.-


Tidigare: Amerikanska arbetskraftsbrist fö...

Nästa: Olympisk anda som finns i hjärtv...